Dropbox, besplatnih 2 GB za razmjenu datoteka

Odličan program za backup podataka, sinkronizaciju i razmjenu datoteka. Na raspolaganju imate 2 GB besplatnog prostora gdje možete pohranit svoje podatke, dakle napraviti sigurnosni backup.

U današnje vrijeme kada za svega pedesetak kuna možete kupiti USB stick od 2 GB sam backup podataka pomoću dropbox-a i nije tako sretno rješenje.

Kada je u pitanju popularna razmjena datoteka pomoću ovog programa na iznimno jednostavan način moći ćete upload-ati svoje datoteke na način da ih samo kopirate u mapu stvorenu od strane programa. Kada upload završi lijevim klikom na upload-anu datoteku dobivamo izbornik iz kojeg možemo direktno kopirati direktan link uplod-ane datoteke i zatim ga podijeliti, postaviti na stranicu ili blog itd…

Još jedna vrlo važna stvar koju je potrebno izdvojiti u vezi ovog alata je sinkronizacija. Dakle, kada neku od upload-anih datoteka promijenimo ili obrišemo odrađena promjena se automatski primjeni i na datoteku koja je na našem kompjuteru i na datoteku koju smo upload-ali.

Također moguće je sinkronizirati i više kompjutera, izvrsno za rad u timu.

Dropbox.com – jednostavno, brzo i besplatno!