Besplatni Tarot, jeli to moguće?

Postoji li i dali je moguće da postoji besplatni tarot ili je to samo marketinški trik? Pa zapitajte se malo, sami ćete brzo i jednostavno doći do odgovora. Zašto bi netko nudio besplatnu uslugu čitanja tarota kad istovremeno postoji cijeli niz ljudi koji tu uslugu naplaćuju? Na primjer vidovitost.net.

Kada govorimo o besplatnome tarotu općenito, radi se o gotovim programima, skriptama koje generiraju odgovore po principu slučajnog odabira to jest na “random” principu. Nema tu znanja, vidovitosti, iskustva, dara niti ičega. Ovdje se radi upravo o igrici za djecu, možete i sami probati, preuzmete program i klikate koliko želite a dotični program vam izbacuje već unaprijed definirane rečenice, fraze u obliku odgovora i savjeta. Koliko je to pouzdano, vjerujemo niti malo. Besplatni tarot je zapravo igrica za djecu.

Međutim, isto tako riječ “besplatno” je jako dobar mamac za ljude koji traže usluge tarota a nisu spremni platiti za tu uslugu. Naime, ukoliko vas zanima što kaže tarot izbjegavajte besplatno jer tako nešto zapravo u realnom svijetu ne postoji, barem ne u nekom ozbiljnom smislu, možda kao igrica i zabava ali tada više ne pričamo o pravom tarotu.